Tallinna Linnavolikogu tänas parimaid õpetajaid

oioioi

Kolmapäeval, 4. oktoobril tänas Tallinna Linnavolikogu Hopneri majas pidulikul õpetajate päeva vastuvõtul Pirita Majandusgümnaasiumi õpilaste poolt valitud aasta õpetajat Marge Nõmme ja aasta noort õpetajat Mario Kekiševi tänukirjaga südamega tehtud töö eest.

Õpetajad väärivad tunnustamist, sest mitte ükski hea kool ei saa olla hea ilma suurepäraste õpetajateta. See on kogu koolielu aluseks. Õpetaja on see, kes teeb õppimise lastele võimalikuks ning temast sõltub, kuidas tunneb end õpilane koolis ning kuivõrd meeldiv on talle õppimine. Õpetaja töö on pikaajaline ning tulemus on tihtilugu nähtav alles aastate pärast, kui väikestest väänikutest on saanud tarkust hindavad täiskasvanud.
Õpilaste tunnustus annab tiivad igale õpetajale!

pmg-logo-new