Pirita Majandusgümnaasiumi 36. abiturientide ball toimub 12.04.18 kell 18

Ball_2018_1

Pirita Majandusgümnaasiumi 36. abiturientide ball toimub neljapäeval, 12. aprillil algusega kell 18 Tallinna Õpetajate Majas

Kõik gümnasistid, õpetajad ja vilistlased on oodatud 20. aprillil Tallinna Õpetajate Majja, et saada osa 36. abiturientide ballist. Õhtujuhid Britta Taniel ja Mario Kekišev juhatavad sisse imelise õhtu, kus tantsuks mängib G. Otsa nimelise Muusikakooli Bigbänd ja esinevad Tantsustuudio Flex võistlustantsijad. Õhtu lõppedes loob meeleolu DJ Erkki Sarapuu. Peo kõrghetkeks saab olema Jaagup Kreem ja Taavi Langi ning Jüri Pootsmanni esinemised.
Õhtu naelaks kujuneb kahtlemata balli kuninga ja kuninganna valimine. Abituriendid alustavad kandideerimist traditsioonilise poloneesiga, et näidata kõigile oma tantsuoskust. Seejärele toimub intervjueerimise voor. Hääletamise tulemusena kroonivad direktor Toomas Pikhof ja abiturientide balli traditsiooni algataja, endine PMG õpetaja Elina Agu balli kuninga ja kuninganna.

Osale ballil ja naudi põnevust ja unustamatuid elamusi!

Ball_2018_11

pmg-logo-new