Pirita Majandusgümnaasimi ettevõtlusnädala traditsiooniline e-viktoriin

345

4. oktoobril osalesid ettevõtlusnädala raames 7.-9. klasside õpilased traditsioonilises e-viktoriinis, kus pandi proovile õpilaste teadmised majandusvaldkonnas. Küsimusi oli seinast seina ning õpilaste tulemused peegeldasid, et Pirita Majandusgümnaasimi õpilaste teadmised majandusvaldkonda puudutavates küsimustes on väga head.

E-viktoriinist võttis osa 186 õpilast, kelle seast sooritas testi väga headele tulemustele 60 õpilast. Suurepärane tulemus!

Samuti toimus õpilasesinduse kohtumine kooli õppesuuna juhi ning arendus- ja huvijuhiga. Kohtumisel räägiti õppuritele oma kogemusest seoses õpilasesindusega ning vahetati omavahel mõtteid ning noortele anti kaasa suuniseid, kuidas muuta õpilasesindus nähtavaks ja kuuldavaks.

Õpilasesinduse töö on täies hoos ning peatselt kuuleme nende tegemistest rohkem.

345    123456

pmg-logo-new