Tule 8. novembril kell 8 koolimaja ette lipuväljakule helkuripuid ehtima

DSC08911

Mitmel aastal oleme rajanud kooli juurde helkuriheki, mille abil juhib koolipere ühiselt liiklejate tähelepanu helkuri kandmise vajalikkusele. Jalakäija esimene abivahend enda liikluses märgatavaks tegemisel on just see väike valgust peegeldav ese.

Kutsume kõiki  1. klasside õpilasi ning ülejäänud klasside 2-liikmelisi esindusi, õpetajaid, juhtkonda, vanemaid, õpilasesindust ning kooli kõiki koostööpartnereid ja sõpru ehtima maja ees lipuväljakul kasvavaid kuuski helkuritega. Koguneme  koolimaja peaukse ees neljapäeval, 8. novembril, kell 8.00.

Helkurid peaksid olema pakenditest vabastatud st valmis riputamiseks. Kõik aktsioonis osalejad ise on eeskujulikult helkuritega kaetud ning autodele nähtavad. Kindlasti ei ole meie soov tekitada koolimaja ees liiklusohtlikku olukorda.

Turvalist pimedat aega!

pmg-logo-new