Hoo sai sisse Rising Star 2018

_DSC5792

Eile pealelõunal kogunes Pirita Majandusgümnaasiumi spordihoonesse suur hulk “tuttavalt kõlavaid nägusid”, sest juba 20. korda toimus lemmiklauljate ja-ansamblite jäljendamise konkursi Rising Star 2018 eelvoor. Kohale oli tulnud palju tuntud artiste nii Eestist kui laiast maailmast.
Žürii, kuhu kuulusid kunsti-, muusika- ja tantsuõpetajad, tantsijad nägi vaeva finalistide väljaselgitamisel. Peale pikka arutelu oli nende otsus järgmine – finaalis võistlevad:

I vi Adamou, Mikolas Josef, Trad.Attack, Chubby Cheker, Apelsin, Verka Serduchka (kõik Jakob Westholmi Gümnaasium), Village People (Pirita Majandusgümnaasium), Chiara (Merivälja Kool), Netta (Carolina Tantsustuudio), BTS (Tallinna Kunstigümnaasium).

Finaalvõistlus, kus selguvad Mini Star ja Rising Star tiitlivõitjad, toimub laupäeval, 1. detsembril, algusega kell 15.30 Sossi klubis (Tartu mnt. 82). Pilet pealtvaatajale 5 eurot.
Tulge vaatama ja oma lemmikutele kaasa elama!

pmg-logo-new