Selgusid Mini Star ja Rising Star tiitlivõitjad

_DSC6145

Laupäeva, 1. detsembri, pealelõunal kogunes Sossi klubisse suur hulk staare ning nende fänne. Toimus 20. lemmiklauljate ja –ansamblite jäljendamise konkursi Rising Star 2018 finaal. Võistlustulle astusid artistid Eestist ja laiast maailmast – Apelsin, Trad.Attack, Netta, Village People, Ciara, Chubby Checker, I vi Adamou, Mikolas Josef, BTS ja Verka Serduchka.

Žürii elu tehti keeruliseks, sest võistlejate tase oli muljetavaldav ning otsuse langetamine raske. Lõpuks jõuti ühisele arvamusele:

Mini Star 2018 tiitlivõitjaks osutus Mikolas Josef looga “Lie To Me” ning

Rising Star 2018 tiitel kuulub grupile BTS “Idol”.

Finaalvõistlus sai just selline tänu värvikatele staaridele, meie toetajatele – Tallinna Haridusamet, Pirita linnaosa valitsus, Tallinna Teletorn,  Maanteeamet – suurepärasele publikule, žüriile, tublidele abilistele ning showprogrammiga esinenud V.A.T. Crew Tantsustuudio tantsijatele ja noorele lauljale ning laulukirjutajale Inger Fridolinile. Konkursilt ei puudunud ka üllatusmoment – Buranuvskiye Babushki looga “Party For Everybody” Pirita Majandusgümnaasiumi õpetajate esituses. Aitäh kõigile!

Kohtumiseni konkursil Rising Star 2019.

pmg-logo-new