Algab projekti „Sport Kooli“ II periood

sport kooli judo

Juba kolmandat õppeaastat osaleb Pirita Majandusgümnaasium Tallinna Spordi- ja Noorsooameti ning Tallinna Haridusameti koostöös 1. klasside õpilastele algatatud projektis  „Sport Kooli“. Projekti eesmärgiks on lastes huvi tekitamine liikumise ja spordi harrastamise vastu. Koostöös spordiklubide ja treeneritega tutvustatakse erinevaid spordialasid.

„Sport Kooli“ õppeaasta on jagatud kaheks perioodiks. I perioodil tutvustati  õpilastele korvpalli, akrobaatikat ning brasiilia jiu-jitsut, sellel nädalal algaval II perioodil (kokku 10 nädalat) saab teha tutvust:

kolmapäeviti  kell 13.05 – 13.50 golfiga (treenerid Egeti Liiv ja Priit Jalaso, Eesti Golfikool) võimlas ja

reedeti kell 12.05 – 12.50 judoga (treener Dmitri Lepp, Audentese Spordiklubi) matisaalis.

Liikumistunnid ei asenda kehalise kasvatuse tunde, vaid on lisatunnid. Osalemine on õpilastele vabatahtlik ja tasuta.

pmg-logo-new