Noored näitlejad Kutimuti Stuudiost esitasid Vana-Kreeka müütidel põhineva näidendi

_DSC8730

12. märtsil käisid Pirita Majandusgümnaasiumi gümnasistidel külas noored näitlejad Kutimuti Stuudiost, kes esitasid Vana-Kreeka müütidel põhineva näidendi. Räägiti erinevatest Kreeka mütoloogiast tuttavatest kangelastest ja jumalatest, nende vägitegudest ning sealhulgas ka esimese inimese loomisest ja Trooja sõjast. Näidendis esitati hoolikalt ette valmistatud koreograafilisi numbreid ja loodi vahemereline õhkkond rütmika kitarrimuusikaga. Kutimuti Stuudio on tegutsenud juba 14 aastat ning võimaldab teatrihuvilistel noortel enda näitlemis- ja esinemisoskust arendada. Noortele avaneb võimalus juba varakult teha tutvust teatrimaailmaga ning ette kanda erinevaid näidendeid. “Etendus oli väga huvitav: väheste vahenditega suudeti tekitada palju emotsioone. Tore, et noored leiavad aega ja soovivad tegeleda huviringidega, eriti veel loominugulistega.” Suured tänud Kutimuti Stuudiole ja kõikidele näitlejatele meeleoluka teatrielamuse eest!

pmg-logo-new