9. klasse koolitas ajakirjanik Märt Treier

Mart Treier

Kolmapäeval, 13. märtsil, toimus noorte riskikäitumise ennetamise koolitus “Georgi ja Kaspari lugu”, kus koolitajaks ajakirjanik Märt Treier ning osalejateks Pirita Majandusgümnaasiumi ja Merivälja Kooli 9. klasside õpilased.

Üheskoos vaadati Märt Treieri poolt tõestisündinud lugude põhjal valminud dokfilme „Georg“ ja „Kaspar“, millele kommentaare jagas ning noortega teemade üle arutles filmi autor. Teemasid oli erinevaid – seadusandlus, vastutus, noorte unistused, põrkumine reaalsusega, ahvatlused ja neist sündinud rumalused, seos väärtegu – tagajärg. Räägiti noorte peamistest liiklusriskidest: oma võimete ülehindamine, vähene sõidukogemus, turvavarustuse puudumine, vajadus teiste ees “silma paista”. Oli mõtlemapanev kohtumine.

pmg-logo-new