37. abiturientide ball toimub kolmapäeval, 17. aprillil algusega kell 18 Tallinna Õpetajate Majas

PMG_Ball_2019_Pariis_F

Pirita Majandusgümnaasiumi 37. abiturientide ball toimub kolmapäeval, 17. aprillil algusega kell 18 Tallinna Õpetajate Majas.

Kõik gümnasistid, õpetajad ja vilistlased on oodatud 17. aprillil Tallinna Õpetajate Majja, et saada osa 37. abiturientide ballist. Õhtujuhid Maarjan Rand ja Mario Kekišev juhatavad sisse imelise õhtu, kus tantsuks mängib G. Otsa nimelise Muusikakooli bänd ja esinevad Tantsustuudio Flex võistlustantsijad. Õhtu lõppedes loob meeleolu DJ Erkki Sarapuu. Peo kõrghetkeks saab olema noore tõusva tähe Inger Fridolini esinemine.
Õhtu naelaks kujuneb kahtlemata balli kuninganna ja kuninga valimine. Abituriendid alustavad kandideerimist traditsioonilise poloneesiga, et näidata kõigile oma tantsuoskust. Seejärele toimub intervjueerimise voor. Hääletamise tulemusena kroonivad direktor Toomas Pikhof ja abiturientide balli traditsiooni algataja ning PMG tantsuõpetaja Elina Agu balli kuninga ja kuninganna.

Osale ballil ja naudi põnevust ning unustamatuid elamusi!

PMG_Ball_2019_Pariis

pmg-logo-new