Rull-iluuisutajad edukad rühmakavade Euroopa MV-l

?????????????????????

3.-4. maini 2019 toimusid Itaalias Reggio Emilias rühmakavade Euroopa MV rull-iluuisutamises.  Võistlused toimusid kaheksas erinevas võistluskategoorias. Kümne riigi konkurentsis esindasid Eestit võistlustel kolm klubi, sh Foxartistic ja Precision Team Phoenix.  Eesti rühmadest saavutas parima koha Foxartistic juunior kujunduisutamise rühm – 5. koht. Kõikides rühmades osales  praeguseid ja endiseid Pirita Majandusgümnaasiumi õpilasi, sh juunior kujunduisutamise treener on PMG vilistlane Anne-Mari Tamm.

Tulemused:
Junior Precision – 5. koht Foxartistic – koosseisu kuulusid ka Isabel Graf, Lotta Johanna Viks, Janelle Jaadla, Rebecca Murumaa (kõik PMG);
Youth Quartet – 11. koht Foxartistic – koosseisus ka Janelle Jaadla, Rebecca Murmaa (PMG);
Junior Quartet – 9. koht Foxartistic – koosseisus ka Jaanika Kiolein (PMG);                                                                                                                                                                                                                Senior Precision – 5. koht Precision Team Phoenix – koosseisus ka Isabel Graf, Anette Aun, Jaanika Kiolein (PMG) ja meie vilistlane ja treener Karin Uudevald (Kaljas).

Palju õnne!

?????????????????????

?????????????????????

????????????????????????????????????

pmg-logo-new